Vind een geestelijk verzorger

U kunt zelf contact opnemen met een geestelijk verzorger uit dit overzicht met geestelijk verzorgers. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 06 120 00 550 of mailen met het Centrum voor Levensvragen (deze link opent het mailprogramma) en dan kijken wij samen met u wie het beste bij u past. Dit telefoonnummer is er voor hulp- en zorgverleners, artsen én voor inwoners van Rotterdam en omstreken.

Een geestelijk verzorger die aansluit bij uw voorkeur

Uw eigen achtergrond, behoefte en kijk op het leven bepaalt uw voorkeur voor een geestelijk verzorger. U kunt zelf kiezen, met welke reden dan ook, voor een geestelijk verzorger die zoveel mogelijk aansluit bij uw eigen levensvisie of juist een andere kijk op het leven heeft. 

De geestelijk verzorgers aangesloten bij het Centrum voor Levensvragen Rotterdam & omstreken zijn ingeschreven in het register van Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV).

Sinds 1 januari 2019 maakt een subsidieregeling van het ministerie van VWS de inzet van geestelijk verzorgers thuis mogelijk. Daarom zijn de gesprekken gratis voor:

Remy Jacobs

traumaseksualiteit | ethiek | zielzorg

Hang 7
3011 GG Rotterdam
Nederland

Website: degeestelijkverzorger.com

Ik ben sinds 15 jaar werkzaam als geestelijk verzorger in de ouderenzorg en heb mij gespecialiseerd in het thema lijden en zingeving. Ik zie lijden in de context van familie, levensbeschouwing en barmhartigheid. Ook ondersteun ik als gesprekspartner mensen die ervaringen hebben met (seksueel) misbruik.

Ik bied een luisterend oor, actieve ondersteuning en training.

Bekijk hier mijn folder

Werkgebied:

  • Blijdorp
  • Overschie

Aanvullende informatie:

  • Geregistreerd bij SKGV
  • Lid van beroepsvereniging VGVZ
  • Certified TA/systeemwerk