Ons aanbod

Bij het Centrum voor Levensvragen Rotterdam & omstreken vindt u een ruim aanbod van activiteiten rond levensthema’s en zingeving, begeleiding door geestelijk verzorgers of door speciaal geschoolde vrijwilligers.

Groepsbijeenkomsten

Wilt u anderen ontmoeten? Of deelnemen aan telefonische groepsgesprekken?
Zin in Bellen?

Lees meer

Trainingen, advies en consultatie

Training op maat voor professionals, vrijwilligers en organisaties.
Advies en consultatie.

Lees meer

Dankzij subsidies van overheid en fondsen is het aanbod van activiteiten in de meeste gevallen gratis of er wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Bekijk ons aanbod per wijk

Het kaartje is nog in bewerking. Nog niet het gehele aanbod/werkgebied van het Centrum voor Levensvragen Rotterdam en omstreken wordt weergegeven.

ANNECHIEN OLDERSMA

Geestelijk verzorger
06 - 82460348

Van oorsprong ben ik wijkverpleegkundige en sinds 2013 werk ik als geestelijk verzorger. Als geestelijk verzorger ben ik werkzaam in verschillende verpleeghuizen voor  mensen die lijden aan dementie. In de thuissituatie ben ik er voor mensen die geconfronteerd worden met ernstige ziekte en verlies. Door mijn ervaring met psychosociale oncologische zorg begeleid ik graag mensen met kanker én hun naasten in behoud van kwaliteit van leven, zowel tijdens de curatieve behandeling als in de palliatieve en terminale fase.

Verder verzorg ik scholingen en begeleiding aan zorgmedewerkers in de thuiszorg, begeleid ik met plezier een moreel beraad en kom ik graag op een PaTz overleg ter verheldering van het werk van Geestelijke verzorging in de thuiszorg.

Bekijk hier mijn folder.

Bekijk het filmpje "Annechien helpt bij levensvragen en biedt luisterend oor aan Rotterdammers:

 

Aanvullende informatie:

Beroepsvereniging: VGVZ
Registernummer SKGV: 410152
Lid van NVPO (Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie)


Levensovertuiging:

Ik ben opgegroeid in een protestants milieu, onderwezen in tal van religieuze en spirituele stromingen en lid van het Humanistisch Verbond. Met de grote verhalen ben ik bekend. Maar het verhaal wat er echt toe doet is uw verhaal, uw waarheid, uw leven. Daarnaar luister ik.

ANNECHIEN OLDERSMA
Specialismes
  • Oncologie
  • Laatste levensfase
  • Rouw en verlies
  • Familie
  • Verslaving
Talen
  • Duits
  • Engels
Levensovertuiging
Terug