Ons aanbod

Bij het Centrum voor Levensvragen Rotterdam & omstreken vindt u een ruim aanbod van activiteiten rond levensthema’s en zingeving, begeleiding door geestelijk verzorgers of door speciaal geschoolde vrijwilligers.

Groepsbijeenkomsten

Wilt u anderen ontmoeten? Of deelnemen aan telefonische groepsgesprekken?
Zin in Bellen?

Lees meer

Trainingen, advies en consultatie

Training op maat voor professionals, vrijwilligers en organisaties.
Advies en consultatie.

Lees meer

Dankzij subsidies van overheid en fondsen is het aanbod van activiteiten in de meeste gevallen gratis of er wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Bekijk ons aanbod per wijk

Het kaartje is nog in bewerking. Nog niet het gehele aanbod/werkgebied van het Centrum voor Levensvragen Rotterdam en omstreken wordt weergegeven.

HESTER VAN BRIEMEN- CAMMERAAT

Geestelijk verzorger
06 41618878

Na acht jaar werken in Azië ben ik sinds 2009 als geestelijk verzorger verbonden aan verpleeghuizen van De Zellingen. Daarnaast kom ik ook bij mensen thuis voor gesprekken. Dan kan het bijvoorbeeld gaan om een belangrijke beslissing die u moet nemen, om verdriet, om religieuze vragen. En om wie/ wat belangrijk is (geweest) in uw leven. Soms ligt daar gemis, maar vaak óók kracht en troost. 

Ik ben zelf christelijk geestelijk verzorger. In de gesprekken gaat het om wat passend en helpend is voor u, en sluit ik daarbij aan. 

HESTER VAN BRIEMEN- CAMMERAAT
Specialismes
  • Familie
  • Ouderen
  • Palliatieve zorg
  • Vluchtelingen
Talen
  • Engels
Levensovertuiging
  • Christelijk
Terug