Vind een geestelijk verzorger

U kunt zelf contact opnemen met een geestelijk verzorger uit dit overzicht met geestelijk verzorgers. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 06 120 00 550 of mailen met het Centrum voor Levensvragen (deze link opent het mailprogramma) en dan kijken wij samen met u wie het beste bij u past. Dit telefoonnummer is er voor hulp- en zorgverleners, artsen én voor inwoners van Rotterdam en omstreken.

Een geestelijk verzorger die aansluit bij uw voorkeur

Uw eigen achtergrond, behoefte en kijk op het leven bepaalt uw voorkeur voor een geestelijk verzorger. U kunt zelf kiezen, met welke reden dan ook, voor een geestelijk verzorger die zoveel mogelijk aansluit bij uw eigen levensvisie of juist een andere kijk op het leven heeft. 

De geestelijk verzorgers aangesloten bij het Centrum voor Levensvragen Rotterdam & omstreken zijn ingeschreven in het register van Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV).

Sinds 1 januari 2019 maakt een subsidieregeling van het ministerie van VWS de inzet van geestelijk verzorgers thuis mogelijk. Daarom zijn de gesprekken gratis voor:

Karlijn Bunnig

humanist | hiv | lhbti

Hang 14
3011 GG Rotterdam
Nederland

Sinds 2016 werk ik als geestelijk verzorger en projectcoördinator voor mensen met hiv en begeleid ik een maatjesproject voor Roze ouderen. Mijn specialisatie als geestelijk verzorger zijn identiteitsvorming, zingeving en leren wie jezelf bent of wilt zijn. 

In de vertrouwelijke gesprekken gaan we op zoek naar wat voor jou belangrijk is en zal ik je helpen te reflecteren op je leven. Ik ben goed in je te laten voelen dat je er mag zijn en aandachtig luisteren, waar mogelijk met een vleugje humor. 

Mijn achtergrond is Humanistisch maar in de persoonlijke gesprekken sluit ik me aan bij de (geloofs)beleving van de ander. 

Specialisatie:

  • hiv
  • mensen met een andere culturele achtergrond
  • LHTBI
  • rouw
  • afwijken van de norm

Werkgebied: Rotterdam en omstreken