Vind een geestelijk verzorger

U kunt zelf contact opnemen met een geestelijk verzorger uit dit overzicht met geestelijk verzorgers. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 06 120 00 550 of mailen met het Centrum voor Levensvragen (deze link opent het mailprogramma) en dan kijken wij samen met u wie het beste bij u past. Dit telefoonnummer is er voor hulp- en zorgverleners, artsen én voor inwoners van Rotterdam en omstreken.

Een geestelijk verzorger die aansluit bij uw voorkeur

Uw eigen achtergrond, behoefte en kijk op het leven bepaalt uw voorkeur voor een geestelijk verzorger. U kunt zelf kiezen, met welke reden dan ook, voor een geestelijk verzorger die zoveel mogelijk aansluit bij uw eigen levensvisie of juist een andere kijk op het leven heeft. 

De geestelijk verzorgers aangesloten bij het Centrum voor Levensvragen Rotterdam & omstreken zijn ingeschreven in het register van Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV).

Sinds 1 januari 2019 maakt een subsidieregeling van het ministerie van VWS de inzet van geestelijk verzorgers thuis mogelijk. Daarom zijn de gesprekken gratis voor:

Hester van Briemen- Cammeraat

familierelaties | geloofsvragen | migranten

Tsjaikovskistraat 1
2906 HM Capelle aan den IJssel
Nederland

Na acht jaar werken in Azië ben ik sinds 2009 als geestelijk verzorger verbonden aan verpleeghuizen van De Zellingen. Daarnaast kom ik ook bij mensen thuis voor gesprekken. Dan kan het bijvoorbeeld gaan om een belangrijke beslissing die u moet nemen, om verdriet, om religieuze vragen. En om wie/ wat belangrijk is (geweest) in uw leven. Soms ligt daar gemis, maar vaak óók kracht en troost. 

Ik ben zelf christelijk geestelijk verzorger. In de gesprekken gaat het om wat passend en helpend is voor u, en sluit ik daarbij aan. 

Specialisaties:

  • contextuele geestelijke verzorging: aandacht voor het belang van de eigen familiecontext, vroeger en nu
  • ouderen
  • palliatieve zorg
  • geloofsvragen, en evt. gebed
  • vluchtelingen
  • mensen met een verstandelijke handicap

Werkgebied: Capelle aan den IJssel