Ons aanbod

Bij het Centrum voor Levensvragen Rotterdam & omstreken vindt u een ruim aanbod van activiteiten rond levensthema’s en zingeving, begeleiding door geestelijk verzorgers of door speciaal geschoolde vrijwilligers.

Groepsbijeenkomsten

Wilt u anderen ontmoeten? Of deelnemen aan telefonische groepsgesprekken?
Zin in Bellen?

Lees meer

Trainingen, advies en consultatie

Training op maat voor professionals, vrijwilligers en organisaties.
Advies en consultatie.

Lees meer

Dankzij subsidies van overheid en fondsen is het aanbod van activiteiten in de meeste gevallen gratis of er wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Bekijk ons aanbod per wijk

Het kaartje is nog in bewerking. Nog niet het gehele aanbod/werkgebied van het Centrum voor Levensvragen Rotterdam en omstreken wordt weergegeven.

KARLIJN BUNNIG

Geestelijk verzorger
06 41535322

Sinds 2016 werk ik als geestelijk verzorger en projectcoördinator voor mensen met hiv en begeleid ik een maatjesproject voor Roze ouderen. Mijn specialisatie als geestelijk verzorger zijn identiteitsvorming, zingeving en leren wie jezelf bent of wilt zijn. 

In de vertrouwelijke gesprekken gaan we op zoek naar wat voor jou belangrijk is en zal ik je helpen te reflecteren op je leven. Ik ben goed in je te laten voelen dat je er mag zijn en aandachtig luisteren, waar mogelijk met een vleugje humor. 

Mijn achtergrond is Humanistisch maar in de persoonlijke gesprekken sluit ik me aan bij de (geloofs)beleving van de ander. 

KARLIJN BUNNIG
Specialismes
  • HIV
  • lhbti
  • Rouw en verlies
Talen
  • Engels
Levensovertuiging
  • Humanisme
Terug